Raiffeisen Trainee si Bursa Raiffeisen devin traditie

Raiffeisen Trainee este un program dedicat tinerilor absolventi de invatamint superior in cadrul caruia fiecare participant are sansa sa cunoasca banca in detaliu, efectuand stagii in majoritatea directiilor din banca, timp de noua luni. Programul Bursa Raiffeisen isi propune sa sprijine zece studenti cu rezultate foarte bune la invatatura, care au primit acceptul de a-si finaliza studiile din strainatate.



In urma unor procese de selectie riguroase zece absolventi vor urma programul Raiffeisen Trainee in perioada 1 octombrie 2005-30 iulie 2006, dupa care vor incepe o cariera in cadrul unei directii din Raiffeisen Bank. Alti zece studenti isi vor continua studiile in anul 2005/2006 in strainatate, beneficiind de burse Raiffeisen, in valoare totala de 25.000 de euro. Bursierii Raiffeisen au optiunea ca dupa finalizarea studiilor de a se angaja in banca.



Programele Raiffeisen Trainee si Bursa Raiffeisen au fost concepute pentru a deschide tinerilor absolventi drumul in cariera si pentru a strange colaborarea bancii cu institutiile de invatamint superior din Romånia. Presedintele Raiffeisen Bank, Steven van Groningen crede ca “este de datoria noastra sa investim in tineri care sa poata prelua responsabilitati in domeniul bancar. Suntem convinsi ca acesti tineri vor demonstra, asa cum au demonstrat toti cei din editiile trecute, ca sunt capabili sa se integreze in echipa Raiffeisen. Experienta ne arata ca exista chiar o competitie intre directiile din banca pentru a-si atrage tineri absolventi care au parcurs aceste programe”.



„Am avut sansa, ca tineri absolventi, sa invatam de la cei mai buni, sa ne formam ca oameni de banca, sa intelegem provocarile unei organizatii mari, sa putem vedea exact ce inseamna o banca de traditie” a spus Anca Constantinescu, participant la programul Raiffeisen Trainee, editia 2003.



„Am citit intr-o revista despre Bursa Raiffeisen si mi-a placut mult ideea programului. Pe langa finantarea pregatirii in strainatate, m-a motivat foarte mult faptul ca la intoarcerea de la bursa aveam un loc de munca asigurat. Aveam, de fapt, de ce sa ma intorc in Romania” a spus Sanziana {erbanescu, bursier Raiffeisen editia 2004.



* * * * *



Raiffeisen Bank este o banca universala, oferind servicii si produse de calitate pentru 1,6 milioane de clienti persoane fizice, IMM-uri si companii mari, prin cele peste 200 de unitati teritoriale. Banca ocupa pozitia a treia in sistemul bancar romanesc, din punct de vedere al activelor. Raiffeisen Bank Romania are actionar principal puternicul grup financiar Raiffeisen. Raiffeisen Zentralbank Osterreich AG (RZB) este institutia centrala a grupului austriac Raiffeisen, cel mai puternic grup bancar din Austria. Lider in domeniul corporate banking si al investitiilor, grupul RZB considera Europa Centrala si de Est ca fiind o piata strategica pentru dezvoltarea sa. Prin intermediul subsidiarei sale Raiffeisen International, detine o retea de 15 banci si companii financiare numeroase, care opereaza pe 16 piete. Grupul are peste 5,7 milioane de clienti si peste 1000 de unitati. Raiffeisen International este cotata la Bursa din Viena.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu